Käyttökohteet

Sähköpostimarkkinointi

Oikein tehtynä sähköpostimarkkinointi on tehokas viestinnän keino. Käyttökohteita on laidasta laitaan. B2B myyntiorganisaatiot saavat napattua palvelusta kiinnostuneet valmiiksi ennen kontaktointia. B2C – eli kuluttajamarkkinoinnissa sähköpostimarkkinointi toimii tehokkaana jälkimarkkinoinnin välineenä. Myös yritysten sisäisessä viestinnässä sähköpostimarkkinointi toimii esimerkiksi kuukausittaisen tiedotteen lähettämisessä erinomaisesti. 

Kerää kuumat myyntiliidit

NettiPate soveltuu myyntiorganisaatioiden liidien keruuseen erinomaisesti. Voit rakentaa tehokkaan uutiskirjekampanjan koskien myytäviä tuotteitasi tai palveluitasi ja lähettää sen halutulle kohderyhmälle. Edistyksellisen raporttityökalun perusteella voit toimittaa myyntitiimille juuri ne asiakkaat jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita juuri sinun palveluistasi. 

Tehokas viestintäväline

NettiPate soveltuu monipuoliseen viestintään. Se skaalautuu helposti eri käyttötarkoituksiin, olipa kyseessä jäsentiedote, kuukausittainen asiakaskirje, yrityksen sisäinen viesti tai esimerkiksi tapahtumakutsu. 

Pyydä ilmainen esittely

Kiinnostuitko? Pyydä ilmainen esittely Teidän tarpeisiinne täyttämällä yhteydenottolomake niin olemme yhteydessä. 

Email myynti@nettikaks.fi

Soita +358 16 4691365